گروه مشاوره های دندان پزشکی در کلاب لبخند

روی تصویر زیر کلیک کنید

مشاوره با دندان پزشک
جستجو  کاربران  قوانین 
ببند
نام کاربری:
رمز عبور:
رمز عبور را فراموش کرده ای؟
ثبت نام
ورود

صفحات: 1
پاسخ
پرستار دندان پزشک، کاردان بهداشت دهان، بهداشتکار دهان, چاره مشکل تربیت دندان پزشک نیست!
ایا برای ادامه تحصیل در پرستاری دندادپزشکی راهی وجود دارد/؟ایا ازمون یا دوره خاصی بزای پیشرفت این رشته وجود دارد
ه نام خدا
دندان پزشکان محترم، متخصصین گرامی، مسئولین محترم دانشگاه ها و وزارت بهداشت:
با سلام، توجه شما را به نکات زیر جلب می کنیم:
آیا می دانید:

* تعداد دندان پزشکان کشور بیش از 15000 نفر است اما تعداد بهداشت کاران دهان فعال در خوش بینانه ترین حالت فقط 1000 نفر است.
* از 17 دانشکده دندان پزشکی فقط 3 دانشکده (شهید بهشتی- بابل- آزاد اسلامی) اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته می نمایند و هر سال فقط 40 دانشجو در دانشکده های دندان پزشکی دولتی سراسر کشور پذیرش می شوند!!!!
* در کشورهای پیشرفته، تعداد بهداشتکاران دهان چند برابر تعداد دندان پزشکان است.
* بر اساس استانداردهای بین المللی، کشور ایران با جمعیتی بالغ بر هفتاد میلیون نفر نیاز به بیش از پنج هزار نفر بهداشتکار دهان دارد. ده ها هزار مدرسه، هزاران درمانگاه و مطب دندان پزشکی، هزاران کارخانه و صدها مرکز جمعیتی دیگر محل کار و اشتغال بهداشت کاران دهان است.
* بیش از پنجاه هزار فرصت شغلی در کشور برای این رشته وجود دارد.
* به علت عدم آموزش بهداشت کار، هم اکنون اکثریت قریب به اتفاق درمانگاه ها و مطب های دندان پزشکی و حتی دانشکده های دندان پزشکی کشور از نیروهای آموزش ندیده و فاقد صلاحیت علمی استفاده می کنند.
* بی توجهی به رشته بهداشت دهان هزینه های درمانی مردم را به شدت افزایش داده است.
* با کاهش بیماری های دهان، نیاز به تربیت دندان پزشک کاهش می یابد، از خروج سالانه میلیون ها دلار ارز جلوگیری می شود، سلامت مردم ارتقاء می یابد و بر کیفیت زندگی افزوده می شود.
* به علت عدم امکان ادامه تحصیل در دوره های بالاتر از کاردانی، انگیزه دانشجویان فعلی به شدت کاهش یافته است.
* در کشورهای پیشرفته امکان ادامه این رشته در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و بالاتر وجود دارد و برخی از بهداشتکاران دهان به درجه استادی دانشگاه می رسند.
* با فراهم شدن امکان ادامه تحصیل دانشجویان این رشته در مقاطع بالاتر، استعدادهای برجسته و درخشان جذب این رشته خواهند شد و موقعیت آن را در جامعه ارتقا خواهند داد.
* تربیت انبوه دندان پزشکان ضمن آن که هزینه هنگفتی دارد قادر به ارتقاء سطح سلامت مردم نیست، چاره کار تربیت بهداشتکاردهان با هزینه اندک است.
* با تشکر از توجه شما
* دانشجویان رشته بهداشت دهان (پرستاری دندان پزشکی) دانشکده دندان پزشکی شهید بهشتی
با سلام و خسته نباشید
من همکار شما در آستانه فارغ التحصیلی از کشور هلند هستم. تمام گفته های شما کاملا صحیح است. پایان نامه فارغ التحصیلی من در مورد وضعیت بهداشت دهان و دندان در کشورمان ایران بود. برای تکمیل اطلاعاتم در این زمینه برای مدتی به ایران آمدم برای تحقیق در کلینیک بزرگ و پیشرفته ای در یکی از شهرهای نزدیک تهران شروع به کار کردم. متاسفانه با وجود فراوانی بیماری های دهان بین بیماران مراجعه کننده، از سوی دندان پزشکان توجه و خدمات لازم ارائه نمی شود. البته با توجه به کمبود وقت و پیچیدگی برخی اقدامات پزشکی ( به طور مثال اندو ) شاید این امری طبیعی باشد. دقیقا به این دلیل است که ما بهداشتکاران باید درعرصه حاضر باشیم. در مدت کوتاهی که در این کلینیک مشغول بودم با نظرات منفی دندان پزشکان شاغل مواجه شدم که می گفتند بیماران مراجعه فرهنگ یادگیری ندارند و وقت صرف شده به هدر می رود.
من با معالجه چند بیمار که DPSL آن ها C با پاکت های بسیار عمیق بود توانستم در مدت 3 ماه سلامتی پریودنت این بیماران را تثبیت کنم.
بیماری های دهان امری نیستند که با 5 دقیقه و به صورت سطحی توقع معجزه از بیمار را داشته باشیم.
برای تغییر رفتار بیمار وقت لازم است بخصوص بیمارانی که بالغ هستند و تغییر رفتار بهداشتی در آنها بسیار مشکل می باشد چون این افراد شاید ارشاد را دخالت در امور خاص خود استنباط کنند و یا تحقیر برای خود!
ما بهداشتکاران در مدت تحصیل خود متدهای روان شناسی برای ایجاد ارتباط صحیح با بیمار را فرا گرفتیم. بدون این که به شخصیت بیمار خدشه وارد شود، می توانیم بیمار را برای ایجاد یک وضعیت optimale بهداشتی ارشاد کنیم.
می دانم که برای رسیدن به تمام اهداف و برنامه های بزرگ به وقت و همکاری تمام متخصصین در این امر نیاز است. همان گونه که شما گفتید امر پیشگیری مخارج کمتری برای بیمار و دولت دارد. به نظر من باید در هر شهری یک کلینیک بهداشت دهان وجود داشته باشد و از طرف دولت حمایت شود به این صورت بیماران از مراجعه به افراد غیرمتخصص امتناع می کنند در هلند دندان پزشکان موظف شده اند که چشم از مادیات ببندند ( با این که بسیار برای آنها خرج دارد) و بیماران را به کلینیک های بهداشت دهان بفرستند به تازگی بیماران بدون اینکه الزاما نامه از دندان پزشک خود داشته باشند به این کلینیک ها مراجعه می کنند. دولت در کنار ایجاد این کلینیک ها در هر شهر و در خدمت گرفتن فارغ التحصیلان بهداشتکار باید از طریق massamedia به مردم وجود این کلینیک ها را اطلاع دهد و دندان پزشکان موظفند که با بهداشتکاران همکاری کنند
در نهایت این، سلامتی هموطنان ما می باشد که موضع بحث است و نه مادیاتی که از قبال شدت بیماری آنها در جیب می رود.
خوشحال می شوم اگر دندان پزشکان و بهداشتکاران عضو با من در این بحث مشارکت کنند.
همکار محترم خانم ایمان مرتجی
درمورد پرسش های شما به اطلاع می رسانم "انجمن بهداشتکاران دهان ایران" با مدیریت خانم ژاله بحرینی-بهداشتکار، در محل انجمن دندان پزشکان عمومی ایران واقع در "تهران.گیشا.خیابان پیروزی غربی.شماره 94" دایر است. برای اطلاعات دقیق از طریق ایمیل یا تلفن خانم بحرینی که در پروفایل ایشان است اقدام کنید. بازهم به ما سر بزنید
مدیر ارتباطات ایردن

[email protected]
بسیار مفید بود.درصورت امکان بیان کنیدازرشته کاردانی بهداشت دهان ودندان هنوز هم÷ذیرش دانشجو در رشته دندان÷زشکی صورت می گیرد.

smile8) smile8) smile8)
آره برای همه کاری راه وجود داره . حتی برای گرفتن مدرک دکترا تو هر رشته ای که مایلی . برو پیش آدمش تا راهنمائیت کنه ...... 3379
salam bebakhshid man emsal konkoor dashtam va kardanie dahan dandane hamedan ghabool shodam nemidoonam bayad chikar konam yani bade in reshte nemishe karshenasi khoond ya nemishe khodesho khoond?yani ma mitoonim edame tahsil bedim?kheili vasam soale age mishe zoodtar java bedin mamnoon misham
دوست عزیز سلام
ضمن عرض تبریک به شما رشته ی کاردانی پرستاری دندانپزشکی فاقد دوره ی کارشناسی در ایران است. شما اگر به این رشته ی تحصیلی از دل و جان علاقه مند هستید آن را ادامه دهید در غیر اینصورت و خصوصآ اگر مایل به ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر هستید وقت خود را هدر ندهید و انصراف دهید . البته در دولت آقای احمدی نژاد قدم های بسیار خوبی برای این رشته برداشته شده ولی کافی نیست . لازم است بدانید در کشورهای پیشررفته این رشته یکی از بهترین رشته های دانشگاهی است و امکان ادامه ی تحصیل تا کارشناسی ارشدو حتی بالاتر وجود دارد.

من در رشته ی کارشناسی زیست جانوری دانشگاه رازی قبول شده ام ودر کارنامه نیز رشته بهداشت دهان و دندان راقبول شده ام آیا امکان تغییر رشته به این رشته رادارم و آیا این کار مفید است؟
سلام و خسته نباشيد . البته من نظر خاصي ندارم و فقط يك سوال دارم كه اميدوارم جواب را منعكس كنيد
مي خواستم بدونم آيا اين رشته را مي توان به صورت تجربي فرا گرفت و مدركي به نام بهداشتكار دهان ودندان گرفت يا گرفتن مدرك مستلزم رفتن به دانشگاه و گرفتن مدرك كارداني است ؟؟؟؟؟
سلام
لطفا در مورد امکان ادامه تحصیل رشته بهداشت دهان اطلاع رسانی کنید
ba salam aya az azizan kasi dar rabete ba tedad daneshkadehaye dolati iran va shhrhaye mored nazar etelaye dara?????????????
ba tashakor
من دانشجوی بهداشت دهان هستم.با توجه به دروس این رشته نباید کاردانی باشد.هم اکنون درحق دانشجویان این رشته ظلم میشود
بسيار عالي بود . نكات بسيار جالب و در عين حال رواني را بيان كرده بودند . قلم اين نويسنده هميشه زيبا و روان است
با سلام و خسته نباشید

من دانشجوی رشته بهداشت دهان هستم خواهشمند است به سوالات من جواب واضح و قطعی بدهید
ایا امکان ادامه تحصیل ما در مقاطع بالاتر وجود دارد

ایا پس از گذراندن دوره تعهد خدمتی خود استخدام رسمی میشویم

ایا درست است که ما پنج ترمه شده ایم

بنده فارغ التحصيل رشته پرستاري دندانپزشكي هستم
مدتي قبل صحبت از ساماندهي اين رشته وتغيير اين رشته به رشته بهداشت دندان بود تا امكان ادامه تحصيل ما فراهم شود ولي تاكنون هيچ خبري از شروع اين كار نداريم و همچنان منتظريم تا خبري در اين مورد به ما برسد.
جالب است بدانيد كه در استان ما چنين رشته اي تعريف شده نيست وهيچ رديفي براي استخدام ندارد .
لطفا اگر اطلاعي در مورد ساماندهي اين رشته داريد به ايميل من بفرستيد وايا اينكه امكان ايجاد رديفي براي رشته ما وجود دارد ؟
ايراد بزرگي كه رشته ما دارد نداشتن امكان تحصيل در مقاطع بالاترهمين رشته واطلاق عنوان منشي به فارغ التحصيلان اين رشته است وهمچنين استفاده از افراد ناكارامدوكم سواد كه هيچگونه اطلاعي ازدندانپزشكي واستريليزاسيون ندارند ويا استفاده از افرادي با مدارك ديگري مثل مامايي به جاي پرستاردندانپزشكي ميباشد كه هيچ كنترلي هم وجود ندارد
جمعي از پرستاران دندانپزشكي دانشكده دندانپزشكي بابل.
با سلام
بنده فارغ التحصیل رشته پرستاری دندانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشم
در سال 77با همین رشته در کنکور کاردانی به کار شناسی شرکت نمودم و در رشته بهداشت عمومی فارغ التحصیل شدم و هم اکنون در یکی از شبکه های بهداشت ودرمان استان فارس خدمت میکنم

پیشنهاد اینجانب به شما این است که باتوجه به وضعیت کنونی این رشته بهتر است ادامه تحصیل در رشته دیگر بدهید تا بتوانید از این چالش نجات پیدا کنید
خواهش میکنم جواب سوال من را خیلی زود بدهید من خیلی سخت مسواک میزنم وبین دندانهای جلویم فاصله افتاده ایا این نوع مسواک زدن باعث فاصله شده ابا با ارام مسواک زدن دندانهایم فاصلهی انها از بین میرود چگونه ارام مسواک بزنم
من به عنوان یک دانشجوی این رشته از شما در مورد امکان ادامه تحصیل ومبلغ حقوق در زمان انجام تعهدانتظار توضیح دارم باتشکر
من دانشجوی این رشته هستم و واقعا از این سر در گمی در مورد

اینده و حال رشته ام در عذابم چه کسی به خود حق داده با اینده

من دانشجو بازی کند و هرروز یک برنامه جدید طراحی کند نمیدنم

چرا ما را به عنوان دانشجوی این رشته پذ یرفته اند و حالا قصد

دارند بدون کنکور برای این رشته دانشجو تربیت کنند پس تفاوت من

که از سد کنکور با رنج گذشتم و این افراد در چیست /

لطف کنید یا تکلیف اینده ما را شفاف بیان بفر مایید یا اینکه با پس

دادن تعهد هایمان زمینه کنکور مجدد را برای ما فراهم کنید

در پایان شما را وجدانتان و خدایی که در نز دیکی ست می سپارم

خدانگهدار

با حرفای ایشان موافقم ممنون میشم تکلیف ما دانشجویان رو مشخص کنید
سلام
لطفا در مورد چگونگی ادامه ی تحصیل در رشته ی بهداشت دهان بیشتر توضیح دهید.
ای کاش کسی به این رشته بها می داد

من فارغ التحصیل کاردانی بهداشت دهان و دندانم و طرحم رو هم گذروندم، سوالم اینه که آیا می تونم در کنکور سراسری سال 90 شرکت کنم؟ البته ما به جز طرح 4سال تعهدم داریم که اونو هنوز نرفتم. اگه به خاطر این تعهد نشه رفت آیا می شه تعهدی بدم که این 4 سال رو بعد اتمام تحصیلاتم در رشته جدید برم لطفاً سوالم رو جواب بدین چون سوال خیلی از دوستامه و کسی هم اینجا جواب درستی به ما نمی ده.
ممنون

سوال از دکتر اکبر فاضل

دوسال فارغ تحصیل شدم نه ادامه تحصیل دارم نه کار
با سلام و خسته نباشید سه سال فارغ تحصیل شدم نه ادامه تحصیل دارم نه کارتکلیف من چه میشه من بایدچکار کنم
دوسال است فارغ ثحصیل شدم نه راه پس دارم نه پیش نه استخدام نه ادامه تحصیل بخاطر رضای خدا فکری بحالمون بکنید/کاردان بهداشت دهان از جوانرود
به داد ما کاردانهای بهداشت دهان برسید
دستیاردندان پزشکی باسابقه 6 سال با مدرک جهاددانشکاهی ایا میتوان به عنوان بهداشت کاربود
عجب وزیر بهداشتی که این مسئله پرستار دندان پزشکی رو هنوز نتونسته بررسی کنه!
چه برسه که بخواد حلش کنه !!
نقل قول
پرستار ترسو نوشته است:
عجب وزیر بهداشتی که این مسئله پرستار دندان پزشکی رو هنوز نتونسته بررسی کنه!
چه برسه که بخواد حلش کنه !!
سال 80 آیبن نامه ارتقائ شغلی این رشته را به بهداشتکار دهان ودندان را دادن هم اکنون من مطب زدم و کار دندانپزشکی انجام میدم
مسئولین بی لیاقت وزارت بهداشت و اداره سلامت دهان و دندان اون موقع با آوردن این رشته  در سال 1386 عملا 180 نفر رو بدبخت کردن و به نوعی با آینده اونا بازی کردن و و مسئولین فعلی هم سر سوزنی به فکر نیستند!
به خدا واگذارشون میکنیم و امیدوارم خدا خودش جوابشون رو اون جور که شایسته اس بده! همین
با سلام به دوستان عزیز
من بهداشتکار فارغ التحصیل سال83 هستم از همه عزیزانی که میخواهند وارد این رشته شوند
درخواست دارم کمی بیششتر در این مورد تامل کنند این رشته آینده شغلی مناسبی ندارد و نیز امکان ادامه تحصیل
در مقاطع بالاتر وجود ندارد . برای اشتغال فقط شما رو بعنوان منشی یا دستیار خواهند شناخت عنوانی که هر آدم
با هر مقطع تحصیلی میتواند آنرا کسب کند که متاسفانه این دید از نگاه همکاران محترم دندانپزشک هر چقدر هم که نادرست باشد
وجود دارد
hamkarane azizam enghad narahat nabashin khanum bahreyni hanuzam dare talashe khodesho mikone v age nashod ye emtehan bara dandan pezeshki migiran ke enshala hame ghabul mishim
سلام فارغ التحصیل بهداشت دهان و دندان در سال 82 می باشم. با توجه به اینکه در طرحهای وارنیش تراپی و فیشورسیلنت دانشگاه شهید بهشتی و تهران مشغول به کار هستم جدیت در ارتقا ادن رشته را به وضوح ممیبینم اما با سختی .ارزومند پیشرفت این رشته علمی بر خلاف دیدگاه کوته فکرانه برخی افراد برای سرکوب هر چه بیشتر  رشته بهداشت دهان و دندان می باشند
خانم بحرینی ده ساله چکار تونستن برای ما بکنند؟ حرف زدن که آسونه
سلام من سال 82 دررشته پرستاری دندان پزشکی فارغ التحصیل شدم خیلی علاقه دارم تورشته دندانپزشکی ادامه تحصیل بدم. خانم بحرینی لطفا بگید میشه امیدوار بود تو آینده راه ادامه تحصیل ما باز بشه  
این خانم بحرینی با جلوگیری از انصراف ما به همه ما ظلم کردند. من خیلی ناراحت هستم.
صفحات: 1
پاسخ
کاربرانی که هم اکنون این موضوع را می خوانند:
فرم پاسخ

متن خود را بنویسید*
ضمیمه نمودن عکس

مشاوره با دندانپزشک